Zdrojowa Invest | twórca i lider condo w Polsce :: Trzecia Czapeczka Gault&Millau dla Restauracji Sand{acz}

bpl

  • VacationClub Resort

bpf

  • Baltic Park Loft

rrk

  • Radisson Resort Kołobrzeg

Trzecia Czapeczka Gault&Millau dla Restauracji Sand{acz}


 

Restauracja Sand{acz} po raz trzeci z rzędu została wyróżniona Czapeczką i znalazła się w słynnym Żółtym Przewodniku Gault&Millau Polska 2017. Szef Kuchni, Wojciech Kempa wraz z całym zespołem został doceniony za urozmaicone i pieczołowicie skomponowane menu, w tym dania z ryb i owoców morza, a także nietuzinkowe desery oraz kartę win.

Gault&Millau to przewodnik dla smakoszy, który jest wyznacznikiem najważniejszych adresów kulinarnych danego roku. Po raz pierwszy ukazał się 50 lat temu we Francji. Rekomendowane w nim restauracje są recenzowane przez wyszkolone grono ekspertów z Polski, Francji i Belgii, którzy korzystali z usług anonimowo i każdorazowo płacili rachunki. Dzięki temu ocena jest obiektywna, ponieważ byli traktowani jak „codzienni” Goście. Wśród polecanych miejsc nie zabrakło Restauracji Sand{acz}, mieszczącej się w Sand Hotel****.



Zdjęcie przewodnika – własność Gault&Millau Polska 2017

There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.

Zobacz też:Zobacz 
asd