Zdrojowa Invest | twórca i lider condo w Polsce :: Czapki Gault&Millau dla Restauracji Sand{acz} i Arté

bpl

  • VacationClub Resort

bpf

  • Baltic Park Loft

rrk

  • Radisson Resort Kołobrzeg

Czapki Gault&Millau dla Restauracji Sand{acz} i Arté


Gault&Millau to przewodnik dla prawdziwych smakoszy, który po raz pierwszy ukazał się ponad 50 lat temu we Francji i cieszy się ogromnym zainteresowaniem nie tylko wśród restauratorów, ale przede wszystkim miłośników dobrego jedzenia.

Hotel z pomysłem 2017
Restauracja Sand{acz} z szefem Wojciechem Kempą z Sand Hotel***** jest wyróżniana od 2014 roku, kiedy to ukazało się pierwsze wydanie przewodnika. Była to jedyna restauracja na Wybrzeżu w pasie od Szczecina po Łebę, która znalazła się w zestawieniu.

Hotel z pomysłem 2017
Drugą restauracją jest Arté w Diune Hotel***** & Resort z konceptem kulinarnym stworzonym przez utalentowanego szefa kuchni Rafała Durkę.

Gratulacje dla Szefów i zespołów restauracji! A naszym Gościom życzymy wyjątkowych doznań kulinarnych!

Żółty przewodnik Gault&Millau to międzynarodowy, obiektywny i niezależny przewodnik po restauracjach, produktach regionalnych i hotelach. Najlepsze restauracje zostają wyróżnione kucharskimi czapkami, które są symbolem i gwarancją wyśmienitego jedzenia. W tegorocznej polskiej edycji rekomendacje Gault&Millu otrzymało aż 580 restauracji.


Zobacz też:Zobacz 
asd