Zdrojowa Invest | twórca i lider condo w Polsce :: Wiosenno - letnie orzeźwienie w menu Zdrojowej

bpl

  • VacationClub Resort

bpf

  • Baltic Park Loft

rrk

  • Radisson Resort Kołobrzeg

Wiosenno - letnie orzeźwienie w menu Zdrojowej

ZH-Wiosenno-letnie-orzezwienie

Pora warzywno - owocowych smaków i kolorów w pełni. W naszych menu dominują zatem lżejsze i jeszcze zdrowsze dania główne, a miejsce tych cięższych zajęły sałatki ze świeżych, chrupiących jarzyn, chłodniki oraz orzeźwiające desery.

W nowych menu można znaleźć wszystko, co najlepsze latem, ale także ulubione pozycje Gości, czyli dania z ryb, pochodzących w dużej mierze z ekologicznych hodowli. W Restauracji Arté w Diune Hotel***** serwowany jest pstrąg smażony z czosnkiem i tymiankiem, a w Cristal Resort Szklarska Poręba pieczony pstrąg podgórzyński. Dania mięsne, jak przystało na tę porę, podawane są z dużą ilością warzyw. Grillowany antrykot z najwyższej jakości polskiej wołowiny dojrzewającej Red Angus z hodowli w Witkowie, to jeden ze kulinarnych szlagierów restauracji Oyster w Radisson Blu Resort, Świnoujście*****.

Wśród warzyw dominują rzecz jasna szparagi – w rozmaitych konfiguracjach i postaciach: białe szparagi z kurkami, szparagi duszone w białym winie, zielone szparagi z pomidorami. Oprócz tego sałaty z ekologicznej uprawy pana Pilcha z letnimi owocami – borówkami, malinami, truskawkami. Na deser proponujemy z kolei sorbet z maślanki z musem czekoladowym i pozycję obowiązkową, czyli zdekonstruowane tiramisu z restauracji Oyster. W restauracji Diune polecamy natomiast jeżyny konfitowane w jedynym w swoim rodzaju miodzie z pasieki Diune Hotel*****.

Payday Loans In Illinois.

Zobacz też:Zobacz 
asd